top of page
Search

Rezolva puzzle-uri in realitatea virtuala

Rezolvatul de puzzle-uri, pusul de piese cap la cap pentru a obtine o imagine finala e o activitate preferata de multi. Acum, cei care nu vor sa mai insire piese prin toata casa si sa ocupe o masa pentru cateva zile au posibilitatea de rezolva puzzle-uri in realitatea virtuala.




Jocul este Puzzling Places, iar imaginile sunt de fapt locuri care exista in realitate, transformate in piese 3D cu ajutorul fotogrametriei si care desi a fost pana acum disponibil doar in varianta Beta deja bifat 40.000 de descarcari. Lansarea oficiala care va avea loc pe 2 septembrie va aduce o serie noua de experiente.



Puzzle-urile vor fi impartite pe categorii: un pachet va include imagini doar din statiunea franceza Biarritz, altele din patrimoniul cultural al Armeniei, altele se vor concentra doar pe un anumit tip de mediu sau de obiecte, in total 16 puzzle-uri numai bune de rezolvat de pasionati.

Nu va imaginati puzzleuri de mii de piese, experientele au intre 25 si 400 de piese si se joaca folosind controllerele Oculus Quest.

Tot mai multe jocuri de tip boardgames ajung in realitatea virtuala, spre bucuria utilizatorilor care isi doresc sa se bucure si de experiente mai "linistite" nu doar pline de adrenalina. Spre exemplu, avem Catan in VR, dar recent s-au adaugat si aplicatii de genul sah sau chiar biliard.

bottom of page