top of page
Search

Devino un explorator in cautare de comori virtuale in Eye of the Temple

Daca v-ati dorit vreodata sa fiti un fel de Indiana Jones sau Lara Croft, sa explorati temple vechi in cautare de comori, acum e sansa voastra. Eye of the Temple e o noua experienta in VR care va introduce in lumea vanatorilor de comori cu tot felul de provocari intr-o lume virtuala.


Spre deosebire de alte experiente in realitatea virtuala, pentru a va deplasa nu veti mai folosi teleportarea sau joystickul ci va veti misca in lumea reala, iar jocul va reactiona. O idee foarte tare pentru cei care sunt mai sensibili cu raul de miscare. In joc va trebui evitati tot felul de capcane mortale, sa rezolvati puzzleuri pentru a inainta si sa recuperati pietrele pretioase care va apar in drum.




Si pentru ca toata lumea a vorbit despre Indiana Jones in partea de testing a jocului, developerii au adaugat si un bici pe care utilizatorul il poate folosi la nevoie. Si chiar pocneste si se comporta ca unul real. The Eye of the Temple este deja disponibil si poate fi achizitionat pentru pretul de 20 de dolari. Daca vreti sa il incercati acasa, trebuie neaparat o suprafata de joc mai mare, ca sa va puteti desfasura in voie, insa la cum arata si cum se prezinta, merita sa mutati un pic mobila din living.




bottom of page