top of page
Search

Joaca biliard in realitatea virtuala pe Oculus Quest

O multime de jocuri de care ne bucuram ajung sa aiba variante si in VR. Acum nu trebuie sa mai mergem pana la sala pentru o partida, pentru ca putem juca biliard in realitatea virtuala pe Oculus Quest. Black Hole Pool este un simulator VR sports care va permite sa jucam o partida fie impotriva altor jucatori din lume, fie impotriva inteligentei artificiale.

Aveti la dispozitie noua jocuri diferite si puteti chiar sa va invitati prietenii la o partida de biliard in VR sau, daca nu aveti chef de asa ceva, sa jucati singuri in modul Practice.



Aplicatia incearca sa faca totul cu atat mai imersiv si asemanator unei sali de jocuri incat puteti alege si ce videoclipuri de pe Youtube ruleaza pe ecranul virtual aflat in aplicatie. In plus, ca sa fie siguri ca jucatorii din VR vor avea o experienta cat se poate de reala, dezvoltarii EagerLogic s-au consultat cu profesionisti in ale biliardului.


Black Hole Pool e o aditie foarte buna la lumea jocurilor de realitate virtuala, care pana acum a oferit experiente de tip tenis de masa sau box, iar mai recent am vazut chiar si sah in VR, pe langa oportunitatea de a incerca si boardgames in VR.

bottom of page