top of page
Search

7 Jocuri Mixed Reality pe care le poți încerca pe Meta Quest 3: Călătoria Virtuală Continuă!

Salutare, exploratori virtuali!


Se pare că granița dintre realitate și virtual a devenit mai subțire ca niciodată, grație avansărilor tehnologice rapide. Odată cu lansarea Meta Quest 3 (10 Octombrie 2023), lumea jocurilor Mixed Reality (MR) s-a deschis către noi orizonturi, aducând o gamă variată de experiențe interactive drept în livingul tău! În acest post, vom arunca o privire asupra a 7 jocuri MR fabuloase pe care le poți încerca pe noul headset Meta Quest 3.


PianoVision:

Este o aplicație educativă ce îți permite să înveți să cânți la pian în realitate mixtă. Utilizează un keyboard MIDI sau pianul virtual oferit de aplicație pentru a deveni un adevărat pianist. Aplicația include peste 1400 de cântece și 120 de instrumente diferite, oferind și suport pentru încărcarea cântecelor personalizate​.


Synth Riders:

Un joc ritmic de dans și acțiune care te lasă să te miști în ritmul muzicii, venind cu 68+ melodii și 57 de melodii opționale DLC pentru a-ți extinde biblioteca. Există suport pentru cântece personalizate și multiplayer cross-platform​.


Demeo:

Un joc RPG de tip dungeon crawler unde poți să te alături prietenilor și să luptați împotriva forțelor întunecate într-o aventură de tip tabletop modernizată pentru realitatea virtuală​ ​.


Yuki:

Un mix captivant între genurile Bullet Hell și Roguelike, în care jucătorii se pot bucura de un mod nou de realitate mixtă și pot lupta împotriva unei invazii extraterestre în propriul lor living.


Laser Dance

Transformă camera ta într-un teren de joacă cu lasere pe care trebuie să le eviți, inspirat din scenele clasice de spionaj și jaf din filme, unde trebuie să navighezi printr-o rețea de lasere fără să le atingi.


Puzzling Places

Un joc modern de puzzle-uri 3D ce transformă locații reale scanate fotogrammetric în puzzle-uri virtuale pe care le poți rezolva în VR, având și un mod multiplayer, chiar și local cu mixed reality, și suport pentru Hand Tracking.


The Cabin: Home Invasion

Toate aceste jocuri sunt disponibile pe Meta Quest 3 și oferă o gamă variată de experiențe în realitate mixtă . Și vestea și mai bună? Meta Quest 3 va fi disponibil în curând pentru închiriere la Play at Home cu noul pachet VR2GO PLUS. Nu rata ocazia de a trăi aceste experiențe extraordinare chiar în confortul casei tale!

68 views0 comments
bottom of page