top of page
Search

Jocuri puzzle tari de incercat cu Oculus Quest

Oculus Quest este una dintre platformele de realitate virtuala care are o crestere foarte mare, asa ca apar si multe jocuri. Cele mai iubite sunt, fara dubiu jocurile de tip puzzle si escape room.

Haideti sa vedem care sunt cele mai tari jocuri de tip puzzle de incercat.


I Expect You to Die te pune in lumea lui James Bond, intri in pielea unui agent secret care are misiunea de a afla care sunt planurile baietilor rai si sa ii opreasca. A fost initial lansat pe alte platforme de realitate virtuala, insa din 2019 este disponibil si pe Oculus Quest, iar noi va invitam sa incercati sa vedeti daca puteti sa fiti un James Bond de ajutor.


The Room VR: A Dark Matter este perfect pentru ca e construit de la zero pentru realitatea virtuala. Misterul disparitiei unui cercetator de la Institutul Britanic de Arheologie aduce dupa sine o investigatie a politiei. Insa lucrurile nu sunt atat de simple pe cat par si s-ar putea sa treceti pragul dintre realitate si legenda in incercarea de a rezolva aceasta disparitie neasteptata.


Angry Birds VR: Isle of Pigs e un joc care practic nu mai are nevoie de nici un fel de introducere. Platforma a trecut de la mobile la VR si e deja o favorita, fiind un joc de tip puzzle foarte amuzant si potrivit atat pentru incepatorii in ale realitatii virtuale cat si pentru veterani.

Jocurile de tip campaign sunt un pic mai simple, dar se pot crea nivele custom alaturi de functii de share pentru a crea si a juca levels dupa ce ati incheiat campaniile.


A Fisherman's Tale e un joc care a fost nominalizat la VR Game of the Year in 2019, asa ca merita incercat. Experienta e scurta, insa e foarte bine realizata si ingenioasa, cu puzzleuri care o sa va puna mintea la incercare, iar intreaga experienta e de-a dreptul fermecatoare.




The Curious Case of the Stolen Pets va ofera cateva mici puzzleuri intr-o lume in miniatura pe care o puteti manipula si interactiona pentru a rezolva micile mistere. S-ar putea sa vi se para prea simple, dar e o experienta draguta si numai buna de incercat pentru incepatori sau copii.


Tetris Effect e fix ce spune si titlul si chiar daca nu pare, e un game de tip puzzle. Principiul punerii blocurilor colorate la locul lor a ramas, insa devine spectacular pentru ca e dublat de o grafica si un sunet incredibil.




Daca experientele v-au convins mai sunt multe de incercat in realitatea virtuala, inclusiv pentru gameri, pentru cei care vor sa faca sport sau pentru copii.





bottom of page