top of page
Search

Hai sa facem sport in VR

Vă place să faceţi sport şi tocmai s-au închis sălile? Nu-i nimic, venim noi cu o soluţie pentru cei care vor să facă mişcare, să simtă sângele cum pompează în forţă prin vene şi să se şi distreze!


Preferatul tuturor este, de departe, Beat Saber! În plus, jocul numărul unu al tuturor celor pasionaţi de dans şi competiţie are şi un nou pack de piese numai bune de încercat! Luaţi controllerele în mână şi loveţi cuburile colorate în ritmul muzicii şi aveţi grijă să va fereţi de pereţii virtuali care vă atacă. S-au făcut deja măsurători şi experţii în sănătate au declarat că Beat Saber e bun ca exerciţiu cardio-vascular şi estimează că ardeţi la fel de multe calorii jucând Beat Saber ca într-o sesiune light de jogging sau o plimbare cu bicicleta.


Dance Central e jocul perfect pentru împătimiţii de dans care îşi ardeau cele mai multe calorii pe ring şi nu pe la aparatele de la sală. Dacă vă e dor de club sau de orele de zumba, intraţi în lumea Dance Central, unde personajele virtuale vă vor provoca la partide intense, mişcare şi, de ce nu, evoluţie. Cu cât dansaţi mai mult, cu atât puteţi să îi adăugaţi personajului vostru costume fistichii sau fashion, în funcţie de ce vă reprezintă. Nici nu ştiţi când o să treacă timpul, mai ales dacă vă plac provocările din modul Pro.




Oh Shape face fix ce zice şi titlul jocului. Feriţi-vă de obstacole, daţi cu pumnul, mişcaţi-vă după model, totul în ritmul muzicii. Începeţi uşurel, cu modul Easy, dar nu vă lăsaţi păcăliţi. Odată ajunşi în modul Hard, totul va deveni mai rapid, secvenţele şi mai greu de ghicit, paşii mai repede de executat, că la final chiar veţi spune că aţi trecut cel puţin printr-o sesiune de aerobic. Dacă vreţi să vă obişnuiţi cu ritmul, există oricând posibilitatea de a da piesă mai încet, iar dacă vă e frică de lovit obiecte prin jur, alegeţi modul Small Room.


Deci, se poate face sport şi acasă, iar vestea cea mai bună e că puteţi juca Beat Saber şi în modul multiplayer. Dacă sunteţi doar voi şi pisica, un singur headset e suficient, tot ce trebuie să faceţi e să ne contactaţi. Noi venim la voi şi sesiunea de fitness fun e garantată!

bottom of page