top of page
Search

Jocuri pentru gameri in VR

Noi spunem ca joaca in realitatea virtuala se adreseaza oricaror varste si oricarui grad de experienta, dar asta nu inseamna ca gamerii inraiti nu se pot bucura de experiente in VR.

Daca ai chef sa treci din 2D in VR, avem noi cateva jocuri care merita incercate!


Population ONE: e un Battle Royale intr-o lume a viitorului colorata, in care posibilitatile de lupta sunt aproape nelimitate. Partea si mai buna e ca avem un multiplayer, asa ca tu si prietneii tai va puteti lupta cot la cot pentru a supravietui pana la final.


Robo Recall e un FPS construit special pentru Oculus Quest. Vei intra intr-o lume in care rolul tau este cel al agentului 34 insarcinat cu recuperarea (adica distrugerea) robotilor care au luat-o razna, iar pentru asta vei avea nevoie de un intreg arsenal de arme pe care va trebui sa le deblochezi. Grafica e colorata, personanejele nu se iau foarte in serios, nici macar atunci cand isi gasesc sfarsitul, iar tu trebuie sa faci in asa fel incat sa nu apara agentul cu numarul 35 in joc.




Superhot VR are la baza tot distrugerea inamicilor, numai ca aici timpul se misca altfel decat ti-ai imagina. Practic, timpul se misca normal doar atunci cand tu esti in miscare, in rest totul e in slow motion si ai zice ca iti ofera un avantaj in distrugerea inamicilor. Dar sa fie acesta cazul, mai ales ca nu armele si energiile regeneratoare nu sunt peste tot. Vezi daca poti sa supravietuiesti in acest joc cu grafica minimalista, in care actiunea se petrece intr-un fundal alb, iar atacatorii tai sunt niste forme rosii amenintatoare.


Path of the Warrior e jocul perfect pentru nostalgici. Cine mai tine minte Fight Club? Daca esti printre cei care s-au jucat acest clasic joc de 8 biti, atunci cu siguranta iti va placea Path of the Warrior. Lupta-te cu toti "bombardierii" trimisi de Mr. S. si salveaza Rage City din mainile acestor mafioti.




Dead and Buried II e un shooter multiplayer a carui actiune se petrece intr-un vest salbatic al supranatural. De data aceasta, cowboy-ii suparati sunt tot felul de zombies, fiinte extraterestre si supranaturale care te vor ataca, iar tu trebuie sa iti iei pistoalele cu sase camere si sa te pui pe impuscat. Daca ai chef, ia si vreo 2 prieteni, asa puteti sa le tineti piept impreuna hoardelor de atacatori.


Si daca tot vorbim de hoarde, nu putem uita de orci si alte creaturi de genul. In loc sa pui mana pe pistol, ia arcul si tolba de sageti si intra in aventura Elven Assassin, joc in care trebuie sa protejezi cetatea de atacatori. E unul dintre jocurile favorite in VR si vei intelege de ce dupa primele 10 minute de joaca.




Daca te-am convins sa te joci, nu mai astepta si inchiriaza un set de VR. Castile de realitate virtuala sunt potrivite pentru orice varsta si nu avem doar jocuri pentru gameri ci si pentru copii, pentru amatorii de dans si miscare sau pentru cei care cauta un pic de relaxare.


bottom of page