top of page
Search

Joacă în realitatea virtuală, plăcerea copiilor

Vremea urâtă de afară, restricţiile, plictiseala aceloraşi activităţi, toţi sunt factori care nu ajută la dispoziţia generală a copiilor. Nu ştiu cu ce să îşi mai ocupe timpul şi parcă au ajuns şi ei la exasperare. Parcă s-ar juca ceva, dar parcă le-au şi jucat pe toate. Propunerea noastră este joacă în realitatea virtuală, un mediu sigur în care se pot juca singuri sau alături de prietenii lor.


Jocurile pentru copii în realitate virtuală sunt adaptate tuturor vârstelor, de la picii curioşi până la adolescenţii plictisiţi şi până la cei care şi-ar dori să implice întreaga familie într-o partidă de joacă. Tot ce trebuie să faceţi pentru a le aduce un pic de bucurie este să închiriaţi două seturi Oculus Quest de VR, sau chiar mai multe, până la opt dispozitive, şi să vă lăsaţi pe mâinile experitilor în VR.


Pentru copiii mai mici recomandăm jocuri prietenoase precum Rec Room, Cook Out sau Job Simulator, care a devenit de multă vreme preferatul picilor care vor să fie "domnu' contabil".

Pentru cei mai mari şi amatori de puzzleuri complicate recomandăm jocuri precum The Room VR, Down the Rabbit Hole, iar fanii dansului şi ai muzicii sunt invitaţi la două mari provocări: Oh Shape şi Beat Saber.

Fanii sporturilor au posibilitatea să bage o partidă de ping pong cu Eleven Table Tennis şi Real VR Fishing. Dacă sunt pasionaţi de shootere, avem destule variante precum Arizona Sunshine în care vor înfrunta zombies sau Elven Assassin unde hoardele de orci vor trebui înfruntate, iar în Pistol Whip cel mai rapid ţintaş rămâne în viaţă.


Dacă sugestiile noastre de jocuri vi s-au părut soluţia ideală pentru copiii de orice vârstă, faceţi o rezervare şi venim noi la voi. Tot ce trebuie e să fiţi gata de joacă!


bottom of page