top of page
Search

Incearca jocuri vechi in Oculus Quest

Fanii jocurilor vechi au acum posibilitatea sa incerce sa joace clasice precum X- Wing Fighter sau USS Enterprise cu un super emulator gandit special pentru Oculus Quest.

Emulatorul aduce la viata un Commodore64, cunoscut de fanii tehnologiei mai vechi drept C64. Odata cu acest emulator, cei care isi doresc sa isi retraiasca adolescenta sau copilaria au posibilitatea sa isi incarce propriile ROMs si sa joace in VR.

Versiunea pentru Oculus Quest e updatata de la cea realizata de acelasi developer in 2020 pentru Oculus Go. Emulatorul de Commodore64 va permite sa plimbati prin camera, iar cu ajutorul joystickului se pot selecta jocurile care apar pe dischete. Tot ce trebuie sa faceti e sa urcati ROM-urile intr-un folder special, iar la urmatoarea incarcare a emulatorului, toate jocurile copilariei vor aparea in VR.


Deja se observa un trend in aducerea jocurilor clasice in realitatea virtuala. In primul rand, unul dintre cele mai bine vandute jocuri de Playstation ajunge in VR, respectiv Resident Evil 4, iar Snake sau Puzzle Bobble, Tetris, sunt deja gata de instalat pe Oculus Quest pentru nostalgici. In plus, se produc si multe jocuri gandite special pentru gameri, precum Half Life: Alyx sau The Elder Scrolls, care insa nu au ajuns pe Oculus Quest.

15 views0 comments

留言


bottom of page