top of page
Search

Incearca Snake in realitatea virtuala




Cei care au avut primele telefoane mobile in anii 2000, au pierdut ore intregi jucandu-se Snake. Ei sunt primii care s-au bucurat de lansarea in VR a jocului Space Slurpies, varianta 2021 a clasicului de pe celular. Acum, jocul care a fost disponibil initial doar pentru headseturile care suport SteamVR, este disponibil si pentru Oculus Quest.


Jucatorii au la dispozitie 20 de medii speciale in care serpisorul sa manance si sa isi mareasca coada. Daca se atinge pe el sau atinge un alt jucator, e gata, game-over. Capul sarpelui e gestionat de un singur controller, ceea ce il face usor de utilizat.

E un joc foarte bun pentru cei care abia acum descopera realitatea virtuala si vor sa "isi faca mana", pentru ca nu are reguli complicate, e simplu de accesat si de inteles si, mai ales, e potrivit si copiilor. Si nostagilor de Snake, bineinteles. E genul de aplicatie distractiva, potrivita pentru incepatori sau pentru cei care nu vor sa isi bata capul cu vreo strategie complicata de supravietuire in cadrul unui FPS.




8 views0 comments
bottom of page