top of page
Search

Puzzle Bobble VR vine si pe Oculus Quest

Saptamana si noutatile despre jocurile clasice care au si variante pentru realitatea virtuala si deci si pentru Oculus Quest. Puzzle Bobble VR: Vacation Odyssey va aparea in luna mai si va fi disponibil pentru headsetul celor de la Facebook. Puzzle Bobble e varianta in realitate virtuala a jocului cu acelasi nume aparut in 1994 si este creat de Survios, cei din spatele unor alte experiente de succes precum Creed: Rise to Glory sau Raw Data.


FPS-ul include 100 de noi niveluri in care utilizatorul trage cu bile colorate pentru a rezolva puzzleuri mai mult sau mai putin complicate, intr-un decor colorat si exotic. Pe langa placerea de a sparge multe bile colorate si a obtine un scor perfect cu trei stelute, utilizatorii vor mai beneficia si de interactiuni smart VR, debloca power-ups sau castiga monede. In plus, pentru cei care nu se satura de sparg baloane colorate, exista un Infinite Mode si Online Duel Mode, gandit pentru joaca in multiplayer unu vs unu.
Din trailer pare a fi un joc perfect pentru copii, precum multe alte experiente de realitatea virtuala. De altfel, noi recomandam joaca in VR pentru copii, ca forma de educatie si distractie, singuri sau impreuna cu prietenii lor. Copiii sunt digital natives deja, tehnolologia le este accesibila si le poate oferi cateva ore de distractie cu un continut potrivit varstei si intereselor lor.

10 views0 comments

Comments


bottom of page