top of page
Search

Cele mai bune jocuri cu masini de incercat pe Oculus/Meta Quest

Cursele cu masini devin si mai palpitante in realitatea virtuala, pentru ca orice intoarcere, franare, depasire e traita la maximum cand esti imersat complet in VR.


Insa spre deosebire de alte platforme, aici nu e folosit un volan, ci controllerele sunt responsabile de miscare, iar jocurile nu sunt doar curse contra-cronometru, ci au si alte variante de a castiga, ceea ce face acest gen de aplicatii cu atat mai interesante.


Un racing game tipic e Death Lap, in care in drumul spre podium mai si scoti din concurs cativa adversari. De altfel, masinile sunt gandite sa nu fie doar de curse, ci adevarate masinarii de ucis. Are doar un mod si cateva track-uri, dar e suficient pentru cei cu spirit competitional.




Pentru amatorii de masinute cu telecomenzi exista o varianta si in VR, pe numele sau Mini Motor Racing X. Asa cum ii spune si numele, e o diorama de curse, in care jucatorul poate alege versiunea multiplayer, single player, in care veti avea nevoie de un stomact tare sau campaing co-op,


Pasionatii de karting au Dash Dash World, o aplicatie in care include de toate: cockpit racing, multiplayer si, mai important, posibilitatea de a juca impreuna de pe mai multe tipuri de headseturi. Chiar daca Oculus/Meta Quest are cea mai mare cota de piata la momentul actual, fiind un favorit printre jucatorii in VR, nu inseamna ca nu mai exista HTC sau PSVR.


Void Racer e cel mai aproape de ideea de cursa a viitorului, cu track-uri in culori neon vibrant, cu gravitatie inexistenta, in care parca esti intr-un mare rollercoaster. Jocul permite atat optiuni multiplayer cat si single player si e o optiune buna mai ales pentru incepatorii in ale VR-ului.


Daca vreti sa incercati si alte tipuri de jocuri, realitatea virtuala ofera ceva pentru toate gusturile si nivelurile. Exista shootere, exista aplicatii care te vor face sa sari din papuci, jocuri pentru cei care vor sa se relaxeze, VR-ul are cate un pic pentru fiecare utilizator.

bottom of page