top of page
Search

Paranormal Activity: The Lost Soul se joaca acum si pe Oculus Quest

Fanii jocurilor care te fac sa sari din papuci au motive sa fie entuziasmati pentru ca un clasic al genului a ajuns si pe headseturile de la Facebook. Paranormal Activity: The Lost Soul este acum disponibil si pe Oculus Quest.


Jocul are la baza franciza de film cu acelasi nume, iar actiunea se petrece intr-o casa mare si infricosatoare, unde utilizatorul este incurajat sa rezolve tot felul de puzzleuri si sa descopere tot felul de surprize carem ai de care mai infricosatoare. Paranormal Activity: The Lost Soul a fost lansat, in original, in 2017 si a fost disponibil numai pentru PC VR, insa acum il regasim spe cel mai popular headset de realitate virtuala. La momentul lansarii, jucatorii au apreciat faptul ca developerii au mers pe randomizarea elementelor care produceau senzatii tari si neasteptat pe parcursul jocului. Nu exista garantia ca ce te-a speriat intr-o sesiune anterioara va fi in acelasi loc si la urmatoarea ta incercare de a trece prin casa.



Spre deosebire, insa, de film, in care actiunea functiona pe sistemul found-footage, in joc s-a mers pe ideea de firs-person gameplay. Actiunea pica oarecum in zona de horror clasic, in care jucatorul se plimba printr-o casa, rezolva mistere si puzzle-uri si descopera tot felul de secrete, intr-o atmosfera apasatoare cu tot felul de momente care vor face sa sara inima din piept.

Jocurile realizate dupa filme au inceput sa prinda teren si am vazut ca au aparut aplicatii realizate dupa seriale precum The Walking Dead sau Jurassic Park, iar jocurile clasice gandite pentru PC ajung acum si in VR. E cazul lui Resident Evil, care a aparut pentru PSVR si va face trecerea si la Oculus Quest, dar si a altor aplicatii clasice precum Snake. Paranormal Activity: The Lost Soul este deja disponibil pentru Oculus Quest si costa 20 de dolari.

bottom of page