top of page
Search

Jurassic World Aftermath: Part 2 se lanseaza pe Oculus Quest

La mai putin de un an de cand a fost lansata prima parte, Jurassic World Aftermath are o continuare care ajunge la noi pe 30 septembrie. Jurassic World Aftermath: Part 2 vine ca o completare pentru jocul lansat anul trecut in decembrie si despre care fanii au spus ca se termina prea brusc.


Iata acum ca jocul care te pune in survival mode sa scapi de furia dinozaurilor vine cu noi locatii, noi puzzle-uri de rezolvat si noi intalniri cu dinozaurii. Nu vor lipsi triceratops si nici velociraptor dar surpriza va fi T-Rex, care este cat se poate de asteptat de toti fanii filmelor si jocurilor cu dinozauri. Printre noile locatii incluse in joc se afla si biroul privat al doctorului Henry Wu precum si o platforma subterana ascunsa departe de ochii curiosi ai publicului. In plus, trailerul pentru cea de-a doua parte a jocului VR include vocea actorului Jeff Goldblum in rolul doctorului Ian Malcolm, care se intoarce dupa ce in partea intai a fost responsabil pentru crearea unor mesaje vocale, alaturi de BD Wong in rolul lui Henry Wu.



Jurassic World Aftermath: Part 2 va fi disponibil de la finalul lunii septembrie, pentru pretul de 15 dolari. Fanii vor fi un pic dezamagiti probabil pentru ca vor trebui sa plateasca pentru aceasta noua experienta, care nu este un update la cea lansata in 2020.

Tot mai mult jocuri si experiente de realitatea virtuala sunt inspirate sau vin drept completari ale unor filme sau seriale cunoscute. Fie ca vorbim de simple exeperiente folosite in campaniile de marketing, fie de jocuri de sine statatoare cum ar fi the Walking Dead, realitatea virtuala reuseste sa stranga din ce in ce mai multe experiente interesante venite pe filiera de Holly

bottom of page