top of page
Search

Oculus Quest ofera sesiuni demo pentru curiosi

Ati tot auzit de realitatea virtuala? Vreti sa inchiriati un headset de la noi, dar inca sunteti tematori in ceea ce priveste utilizarea unui Oculus Quest? Atunci seminarul care va avea loc la finalul acestui weekend este pentru voi.


Pentru ca vanzarile de Oculus Quest au crescut la nivel mondial si in curand va ajunge cel mai bine vandut headset de realitate virtuala, cei de la Facebook s-au gandit sa faca un seminar live in care sa prezinte acest device si sa raspunda si intrebarilor venite din partea utilizatorilor sau curiosilor.

Prezentarea va avea loc, evident, pe Zoom, iar expertii in Oculus vor vorbi despre caracteristicile cheie ale produsului precum si aplicatiile lor favorite, pentru ca apoi sa vada din "interiorul" unui headset pentru a primi mai multe sfaturi.





Aceasta prezentare va incepe cu un clasic "unboxing" si va prezenta produsul cu tot ce vine in cutie atunci cand utilizatorul il primeste si, de asemenea, il va ghida si prin tot procesul de setare si instalare acasa. Exact ca atunci cand inchiriati un headset de la noi si primiti alaturi de Oculus Quest 2 si un set de informatii despre cum functioneaza acesta si care sunt pasii de urmat pentru a folosi Guardian si a nagiva si utiliza continutul preinstalat.


Din seria de prezentari nu va putea lipsi si una axata pe VR Fitness, un subiect pe care l-am adus si noi in discutie si care e foarte actual. Realitatea virtuala permite aplicatii care sa puna sangele in miscare, lucru devenit necesar cand multi utilizatori de VR sunt blocati in casa din cauza restrictiilor.


Sesiunea de prezentari va avea loc vineri, 16 aprilie ora 15:00 PDT, pentru ca sesiunea de fitness sa vina pe 30 aprilie la aceeasi ora. Pentru a putea participa va trebui sa va inregistrati deoarece sesiunile de intrebari vor fi unu-la-unu, iar specialistii va vor raspunde in persoana intrebarilor sau nelamuririlor pe care le aveti in privinta headseturilor Oculus Quest.

12 views0 comments
bottom of page