top of page
Search

NERF ajunge in realitatea virtuala!

NERF nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre jucariile apreciate de copiii de toate varstele si chiar de unii adulti. Pusca portocalie va ajunge in realitatea virtuala prin intermediul unei aplicatii - NERF Ultimate Championship, care va fi lansat anul urmator pentru Oculus Quest.


Producatorii responsabili sunt Secret Location, aceeasi care au venit cu Transpose si un alt titlu de mare succes, Blasters of the Universe. Pentru NERF Ultimate Championship, dezvoltatorii isi doresc sa reproduca entuziasmul jocurilor in echipa, multiplayer, in care utilizatorul insfaca o arma pe alese si apoi intra in arena de joc si trage cu sagetile colorate in timp ce incearca sa se fereasca de cele ale adversarului. Fiecare jucator va avea de unde alege, vor fi disponibile mai multe arme NERF clasice, fiecare cu plusurile si minusurile sale in functie de tipul de joaca, plus o serie de tools pentru a personaliza avatarul si blaster-ul.

Secret Location au fost, de altfel, cumparati de Hasbro, cei care produc cunoscutele jucarii NERF, si, in plus, au si un premiu Emmy la categoria Creative Arts pentru productia The Sleepy Hollow: VR Experience.




De altfel, dezvoltatorii se arata foarte entuzismati de a aduce acest joc al copilariei in realitatea virtuala si unei baze de fani a Oculus Quest care este in continua crestere. Aceiasi fani vor avea sanse sa testeze acest joc in curand, pentru ca Secret Location va avea si o serie de sesiuni de joaca de test. Pentru a promova jocul, deja exista site-ul nerfvr.com, care ofera cateva imagini de tip gameplay pentru Oculus Quest si continut de tipul behind the scenes, pe care developerii il vor urca pe site in perioada urmatoare.

Pana in 2022 mai avem un pic de asteptat, insa putem sa jucam o multime de alte shootere interesante sau alte jocuri inspirate de cele ale copilariei. De altfel, exista si emulatoare care aduc la viata unele dintre jocurile clasice pe care le-am testat cand eram mai mici, iar altele care au facut istorie, precum Resident Evil, vor fi si ele in VR in curand.

6 views0 comments
bottom of page