top of page
Search

Ia doza de adrenalina cu parkour in VR

Alearga, prinde-te, sari, rostogoleste-te, totul intr-o experienta plina de adrenalina. Mai simplu, testeaza acum parkour in realitatea virtuala pe Oculus Quest.

Stride le ofera jucatorilor posibilitatea de a-si pune la incercare coordonarea intre membre si capacitatea de a lua decizii rapid in timp ce incearca sa nu cada de pe acoperisuri. Stride reuseste sa combine cu succes deciziile rapide cu miscarea fizica fix cum ai face in realitatea intr-un parcurs de Parkour, numai ca aici riscul de accidentari este minim. Pe langa atentia pe care trebuie sa o acorde traseului metropolitan, jucatorii trebuie sa fie si cu ochii in toate directiile, ferindu-se de atacurile inamicilor care vin de pe te miri unde.Stride a aparut intai pe Steam, dar versiunea pentru Oculus Quest beneficiaza de aceleasi setari.

Prima este Endless Mode, in care doar iti pui la incercare skillurile sportive intr-un parcurs infinit de provocari, insa cu mare grija, pentru ca pe masura ce mergi, lumea in spatele tau se prabuseste si risti sa te inghita. Modulul Time Run vorbeste de la sine, caci esti in competitie directa cu alti jucatori pentru primul loc pe podium.

Arena Mode se anunta a fi printre cele mai interesante deoarece in acest modul de joc puteti explora in voie orasul, aveti de indeplinit diferite misiuni, cum ar fi furtul unor obiecte valoroase, distrugerea unui anumit numar de atacatori de pe traseu sau incheierea unui traseu intr-o perioada definita de timp.

Daca va place genul acesta de joc care pune atat mintea cat si corpul la incercare, atunci sa stiti ca mai aveti si varianta The Climb, in care parkourul este inlocuit de escalada. Puteti testa macar pana la inceputul lunii august cand Stride ajunge oficial pe headseturile Oculus Quest.

コメント


bottom of page