top of page
Search

The Climb 2 vine cu noi provocari

The Climb e jocul destinat celor care vor sa isi testeze capabilitatile de alpinisti - jucatorul intra in lumea virtuala si isi alege provocarea - urcatul cu sau fara manusi prin locuri cunoscute de pe planeta - inclusiv cladiri.


The Climb 2 vine cum cu o serie de noi provocari, noul pachet lansat de curand oferind experiente un pic mai abstracte, in care zona de joaca e reprezentat de un mediu artificial, colorat si care aduce si o serie de obstacole aproape imposibile, care schimba felul in care pana acum jucatorul aborda nivelul. Baza jocului ramane aceleasi, dar adaugarea unei roti de hamster sau a unor prinderi activate de buton schimba un pic maniera de joc.




Nu s-a schimbat nici modalitatea de abordare a jocului, fiind in continuare impartit intre casual si professional, in functie de cat de expert se simte fiecare. Partea a doua vine cu un total de 6 noi nivele: Crumbling Madness, Obstacle Course, Press Me!, Rotating Blocks, Slides, and Wheel’n’Jump. Fiecare dintre acestea va avea propriul sau obstacol unic de intrecut: dupa cum v-ati prins, Wheel 'n Jump vine la pachet cu roata uriasa de hamster, in tmip ce Crumbling Madness, gripurile se sfarama pe masura ce le atingi.


Principal Game Designer, Andreas Liebeskind, a declarat ca noile pachete au fost gandite luand in considerare feedbackul primit de la jucatori, care sunt foarte entuziasmati de The Climb, si au incercat sa le aduna si noi provocari, dar sa si mentina jocul amuzant.


Daca va plac genul acesta de aplicatii care pun sangele in miscare, dar si va provoaca sa va ganditi la tot felul de solutii ingenioase pentru a putea urca si trece la nivelul urmator, atunci tot ce trebuie sa faceti e o rezervare pentru headseturi Oculus Quest. Singurul lucru care va va impiedica sa va atingeti scopurile din The Climb 2 si sa ne bateti scorul e durata bateriei de la casti si controllere.

bottom of page