top of page
Search

Cele mai populare jocuri gratuite pentru Oculus Quest

Dupa ce am vazut care sunt cele mai populare aplicatii platite pentru Oculus Quest, trebuie sa vedem si care sunt favoritele pentru care nu trebuie platit nici un euro. Optiunile sunt, la fel, pentru toate gusturile si varstele, dar noi alegem cate ceva pentru fiecare.


  1. Rec Room - era clar, pentru ca e o experiente fun si preferata de copii. In Rec Room poti construi tot ce iti doresti pentru a avea o experienta distractiva alaturi de prieteni sau straini din intreaga lume.

  2. Supernatural - intr-o lume in care sportul si miscarea conteaza din ce in ce mai mult, aceasta aplicatie vine sa mobilizeze si sa motiveze. Piesajele sunt superbe, muzica e pe alese, antrenorii stiu sa motiveze, iar provocarile cresc pe masura. E o aplicatie numai buna de fitness, potrivita pentru cei care inca nu vor sa mearga la sala, dar aleg sa nu stea degeaba. Cei care isi doresc si mai mult de la aceasta aplicatie vor trebui insa sa scoata banii pentru versiunea platita.3. Pokerstars VR exista ca aplicatie lansata de gigantul in jocuri de noroc de ceva timp, insa e mai mult destinata celor care vor sa se joace de relaxare. Sa nu va asteptati ca veti primi aceleasi maini si in viata reala la masa de poker, dar daca vreti sa invatati fara sa pierdeti banii si sa va distrati in acelasi timp, jucand cu oameni adevarati, aceasta e aplicatia pentru voi.

4. Echo VR - e jocul in care te bati cu tot felul de roboti intr-o zona cu gravitate zero. Ai un costum super customizabil si tot felul de arme care mai de care mai interesante si futuristice, asa cum ii sta bine unui joc al viitorului.

5. Epic Roller Coasters VR - perfect pentru cei care apreciaza plimbarile pline de adrenalina intr-un roller coaster. Daca vreti sa dati si cativa bani pe experienta, varianta premium vine cu un shooter si posibilitatea de a conduce roller coasterul ca sa ii dati ce viteza va lasa inima.

6. Bait! - dupa cum ii spune si numele, ai venit la pescuit, cu misiunea de a prinde un peste cu adevarat special. Totusi, daca vreti sa pescuiti fara sa mergeti pe balt anoi va recomandam mai degraba Real VR Fishing.


Daca genul acesta de experiente v-au convins, trebuie sa vedeti si ce ofera cele pe bani. Iar daca vi se face pofta de o sesiune de joaca in VR, atunci trebuie sa faceti o rezervare la Play at Home!

Comments


bottom of page