top of page
Search

Cele mai populare jocuri platite pentru Oculus Quest

Updated: May 13, 2021

Oculus Quest devine rapid unul dintre cele mai preferate headseturi de realitate virtuala, asa ca nu puteam rata ocazia de a vedea si care sunt cele mai populare aplicatii pentru el. Topul preferintelor utilizatorilor nu arata foarte diferit de al nostru, si suntem tare curiosi sa aflam si care sunt preferintele voastre in materie de aplicatii VR.


  1. Beat Saber - nici macar nu suntem surprinsi, pentru ca Beat Saber a devenit un favorit al tuturor celor care se joaca in realitatea virtuala. Si cum sa nu fie, cand e un joc dinamic, care pune sangele in miscare, numai bun pentru competitii si cu o multime de posibilitati de customizare.

  2. Onward - e aplicatia potrivita pentru pasionatii de military, fiind un FPS gandit special pentru VR si care se joaca in multiplayer. Alaturi de echipa trebuie sa intrati intr-o lupta realista pe campul de batalie si sa iesiti invingatori.

  3. SuperHot VR - e un joc despre care v-am tot povestit pentru ca regulile timpului se schimba atunci cand incepi sa iti ataci adversarul si totul pare sa stea in loc in acest FPS in care strategia bine gandita si haosul se intrepatrund.

  4. Job Simulator - e un alt favorit al copiilor, pentru ca asa pot exersa cum sa fie bucatari, contabili sau angajati la supermarket.

  5. Population:ONE - e o experienta multi player unde alaturi de echipa trebuie sa supravietuiti pana la final unor multimi de provocari si lupte in plan vertical. Zburati si va feriti de gloante si incercati sa va prindeti de orice pentru a ajunge la inaltime.

  6. Gorn - e o aplicatie amuzanta pentru ca desi intri in pielea unui gladiator care trebuie sa dea pumni si sa nu primeasca prea multi inapoi, nu poti sa nu te amuzi cand vezi ce orci si alte specimene ai pe post de adversar.

  7. The Walking Dead: Saints & Sinners nu mai are nevoie de nici o prezentare pentru ca serialul The Walking Dead a fost un succes pentru multe sezoane. Impuscatul de zombies si supravietuirea trec acum din mediul 2D in mediul realitatii virtuale.


bottom of page