top of page
Search

Cea mai tare aplicatie de fitness in VR, Supernatural vine cu un noi facilitati

Supernatural e una dintre cele mai tari aplicatii de fitness in VR, iar cel mai recent update imbunatateste substantial experienta celor care fac sport cu ajutorul realitatii virtuale.

Astfel, pasionatii de sport in VR vor putea sa includa in planul de activitati un maratoane de sport, petreceri dansante si noi filtre pentru a explora cu usurinta cele peste 500 de antrenamente disponibile in aplicatie.

Odata cu acest update, utilizatorii vor putea sa aleaga fix acele antrenamente care se adreseaza unor anumite grupe de muschi, celor care isi doresc o sesiune intensa de cardio sau celor care cauta sa arda multe calorii printr-un full-body workout. Noile filtre permit cautari in functie de tipul de antrenament, de antrenor, de tipul de muzica pe care vreti sa lucrati sau chiar in functie de durata antrenamentului.

Comunicatul de presa al celor de la Supernatural vorbeste fix despre aceste lucruri, care sunt diferite in functie de gusturile si necesitatile fiecaruia, iar aplicatia isi doreste sa raspunda la cat mai multe dintre cerintele utilizatorilor sai. Supernatural include o pleiada de antrenori, muzica de la cele mai cunoscute case de discuri, dar si programe de meditatie sau chiar stretching. Mai mult, pentru ca a face sport de unul singur nu este mereu o provocare, aplicatia include si un clasament general pentru a le arata utilizatorilor unde se situeaza cu planul lor de antrenament. Acestia pot inclusiv sa vada care sunt cele mai in trending antrenamente sau sa salveze un playlist pentru mai tarziu.Pentru cei care sunt avizi dupa noutati, Find what's new fast le pune la dispozitie cele mai recente antrenamente, sesiuni de meditatie sau stretching. Evident, Supernatural functioneaza la fel ca orice alt abonament la sala, asa ca trebuie scosi macar 15 dolari din buzunar in fiecare luna, dar utilizatorii sunt foarte multumiti. E genul de aplicatie care iti ofera o varianta interactiva, imersiva de a face sport, fara a fi nevoie sa iesi din casa si care raspunde nevoilor particulare de antrenament ale fiecaruia. De altfel, sportul in realitatea virtuala nu mai e demult o noutate si exista un adevarat trend pentru a face miscare cu ajutorul realitatii virtuale, chiar noi v-am dat niste exemple aici.

Comments


bottom of page