top of page
Search

Urmareste Jocurile Olimpice de la Tokyo in realitatea virtuala

Dupa ce anul trecut Jocurile Olimpice au fost amanate, in 2020 acestea se desfasoara fara spectatori in arene, dar asta nu inseamna ca fanii sporturilor nu se pot simti fix ca la Tokyo. Jocurile Olimpice 2021 pot fi acum urmarite in realitatea virtuala prin intermediul Olympics VR by Xfinity app. Disponibila atat pe Oculus Quest cat si pe Oculus Quest 2, acest app permite vizualizarea a ore intregi de continut de la Olimpiada, de la baschet, la atletism sau gimnastica prin intermediul tehnologiei imersive 360.


Evenimentele disponibile in realitatea virtuala vor putea fi urmarite si live sau inregistrate si se extind la 7 categorii, inclusiv ceremonia de deschidere, avand disponibile si mini-videoclipuri cu cele mai importante momente. Din pacate, desi aplicatia e gratuita, utilzatorii care isi doresc sa se bucure de asemenea momente in VR vor trebui sa plateasca un abonament de 70 de dolari catre reteaua americana de difuzare, responsabila pentru inregistrarea si punerea la dispozitie a continutului VR.


Oricum, realitatea virtuala e deja prezenta la Jocurile Olimpice inca de la editia precedenta de la Rio, cand competitii precum atletism, inot sau baschet au fost, de asemenea, disponibile. Mai mult, ceva similar am avut si pentru jocurile de iarna, iar unii sportivi au ajuns chiar sa se pregateasca pentru Olimpiada cu ajutorul realitatii virtuale.

3 views0 comments

Commentaires


bottom of page