top of page
Search

Nominalizarile Steam pentru jocurile VR ale anului 2022

La final de an avem tot felul de premii pentru jocuri, iar una dintre cele mai platforme de jocuri din lume, Steam, anunta nominalizarile si pentru categoria aplicatiilor in VR.


Nominalizarile Steam arata un pic diferit fata de cele de la Game Awards, fiind alese jocuri mai tactice si cu povesti mai ample. Lista de aplicatii care se bat pentru titlul de cel mai tare joc al anului in VR includ Bonelab, Hitman III, Green Hell, Among Us VR si Inside the Backrooms.


In Bonelab jucatorul pacaleste moartea si ajunge intr-un laborator subteran de unde trebuie sa scape. Se folosesc arme, melee, tot felul de arme experimentale pentru a scapa de inamici, iar feedback-ul a fost foarte bun pentru experienta foarte realista si plina de provocari a Bonelab.

Green Hell VR poarta jucatorul direct in mijlocul junglei amazoniene, care e plina de pericole. Pentru a supravietui fara mancare sau fara orice fel de unelte, trebuie sa invete sa se descurce. Astfel ajunge sa isi creeze propriile arme, sa foloseasca tehnici de supravietuire pe care le-am utiliza si in viata reala si, mai ales, sa se apere de pericole. E un survival game next level bazat direct pe Green Hell si este disponibil pe Oculus Quest.
Among Us VR practic nu mai are nevoie de nici o prezentare. Desi a aparut pe final de an, Among Us VR a fost primit cu mare entuziasm de comunitatea gamerilor si nu numai. Varianta in realitatea virtuala a popularului joc online, Among Us pastreaza joaca in multiplayer si vanatoarea de sabotaje si impostori, intr-o aplicatie amuzanta si entertaining.


Pe lista jocurilor nominalizate de Steam la catergoria VR se mai gasesc Hitman III si Inside the Backrooms, dar acestea nu sunt disponibile pe Oculus Quest, cel putin nu inca. De atfel, Backrooms exista in Oculus Labs pentru cei care vor sa incerce horrorul in realitatea virtuala si nu au nevoie de pastile de inima pentru asta.


Steam isi va anunta castigatorii la inceputul anului viitor si suntem curiosi cine va castiga la toate categoriile nu doar VR. La Game Awards, trofeul pentru cel mai bun joc in realitatea virtuala l-a luat acasa Moss: Book II, care continua aventura soricelului inceputa in Moss si aduce si cateva noi features pentru micutul personaj curajos.

Comentarios


bottom of page