top of page
Search

Ce jucam in vacanta in VR?

Zile libere, vacanta, nevoia de a face miscare dupa o masa cu prea multe feluri? Toate acestea au un singur raspuns- realitatea virtuala. Jocurile in VR se potrivesc oricaror varste, le pot testa si cei mai putini familiarizati cu tehnologia, iar cine are chef de un family feud poate alege varianta multiplayer. Deci, ce jucam?


Among Us VR e fratele in realitatea virtuala a popularului joc aparut in 2018. E tot online si tot multiplayer, iar scopul ramane acelasi: gaseste impostorii (daca nu esti unul dintre ei) inainte ca acestia sa omoare echipajul, sa saboteze nava si sa dea drumul unui dezastru pe care nimeni nu il va mai putea evita. Among Us e atat de distractiv si te tine in priza pentru ca sunt mereu mici taskuri sau puzzleuri de rezolvat, Impostori de descoperit, coechipieri de salvat si decizii de luat. Among Us a castigat la Game Awards 2020 titlul pentru Best Multiplayer Games, iar varianta in VR a fost nominalizata anul acesta la Best VR Game.


Beat Saber - il vom recomanda mereu pentru ca e un joc care nu doar pune coordonarea ochi-mana-picior la incercare, dar pentru ca efectiv scoate untul din jucatori. Daca nu ne credeti, alegeti orice piesa si incercati Expert Mode, apoi asteptam feedback despre cum v-ati descurcat. In plus, acum are si un nou mixtape pentru muzica rock care include titluri super -cunoscute de la Guns N' Roses, Nirvana, Foo Fighters sau Kiss. Beat Saber e unul dintre cele mai bine vandute jocuri in VR si un adevarat favorit al celor care incearca sau sunt deja fani ai realitatii virtuale. Aplicatia pune sangele in miscare, forteaza coordonarea si induce o buna dispozitie. Asta pana cand scorul tau cel mai mare e inlocuit de cel realizat de vecinul de la 3...


Moss: Book I si Book II - Continuarea povestii din Moss a castigat premiul pentru cel mai bun joc in VR al anului 2022 si noi sustinem ca merita. E genul de joc pe care intreaga familie il poate incerca, e kid-friendly, interactiv pentru ca micul soarece interactioneaza cu jucatorul si, in plus, are o poveste foarte draguta, plus un game-play foarte bun si care vine cu cateva noutati in Moss: Book II.


Pentru cei care vor sa stea pe canapea si sa nu faca prea mult efort, dar in acelasi timp sunt si doritori de senzatii tari se recomanda o plimbare prin Epic Roller Coaster. Nu e genul de joc pentru cei care sufera de rau de miscare, insa e perfect pentru amatorii de adrenalina si de explorare. Cu lumile sale diferite (Jurassic World, jungla sau un vulcan in eruptie), Epic Roller Coaster ofera plimbari pentru cei mai aventurosi si pentru cei mai linistiti, totul din confortul unui fotoliu.


Preferatul copiilor este....sunt de fapt doua - avem Job Simulator si fratele sau mai relaxat, Vacation Simulator si Gorilla Tag. Job & Vacation Simulator chiar asta fac - il pune pe jucator in pielea unui bucatar asaltat de comenzi, a unui functionar sau a unui ajutor la plaja. In schimb, Gorilla Tag, cea mai noua senzatie de pe TikTok e mai degraba bun pentru provocari si socializare. Aplicatia, despre a carei istorie puteti citi mai multe aici, e potrivita mai mult pentru adolescenti decat pentru cei mici, dar si adultii pot incerca sa vada daca se descurca in rolul de gorila intr-o jungla in care daca faci suficiente provocari poti strange si bani virtuali.

bottom of page