top of page
Search

Lumea lui Harry Potter a ajuns pe Oculus Quest

Fanii lumii magice a lui Harry Potter au inca un motiv de bucurie, mai ales daca isi doresc sa se imerseze complet in cartile lui JK Rowling. Acum exista o noua aplicatie care le permite sa urmareasca Hotoaica Aurie, sa joace Vaj-hat sau se se plimbe prin gradinile de la Hogwarts in aplicatia Seeker VR.


Seeker VR e creata de fanii realitatii virtuale si ai lui Harry Potter deopotriva si functioneaza ca un flight simulator, in care utilizatorul se suie pe o matura si isi incepe minunata calatori in lumea magica. Pe langa plimbari si urmarirea Hotoaicei Aurii, mai pot arunca diverse vraji, iar pe masura ce exploreaza sunt deblocate trofee aditionale. In plus, o multile de creaturi magice asteapta sa fie descoperite.


Printre locurile care pot fi explorate sunt Castelul Hogwarts, coliba lui Hagrid, Padurea Interzisa, Lacul Intunecat sau terenul de Vaj-hat. Utilizatorii se pot sui pe matura lor Nimbus 2000 si atinge viteze de o suta de kilometri sau pot renunta la acest accesoriu vrajitoresc pentru a se catara pe toate obiectivele din joc. Pentru cei care sunt fani ai jocului pot incerca un fel de partida de Vaj-hat in care sa urmareasca Hotoaica Aurie, sa se fereasca de ghiulele sau sa arunce la poarta.




Developerul a lucrat intens pentru ca a rezultatul Seeker VR e uimitor si e o adevarata placere pentru fanii lumii lui Harry Potter care si-ar fi dorit sa se plimbe cu matura in viteza sau sa exploreze indeaproape decorurilor actiunilor celor 7 carti. Experienta e cu atat mai interesanta cu cat controllerele contribuie la senzatia de plimbare pe matura datorita felului in care aceasta este controlata in joc si in poveste, iar viteza cu care te poti plimba e inca un atribut de apreciat al acestui joc.


Aplicatia poate fi descarcata de pe siteul itch.io si e complet gratuita, mai ales ca developerul nu vrea sa intre in vreun conflict cu studiourile Warner Bros.

bottom of page