top of page
Search

Jocuri de sport de incercat in realitatea virtuala

Sportul in realitatea virtuala e din ce in ce mai apreciat si testat de cei care folosesc headseturile de VR. Avantajele sunt clare: imersiunea completa, posibilitatea de a face aproape orice fel de sport din confortul casei, variantele multiplayer care permit competitii intre prieteni si, bineinteles, pretul. Nimic nu intrece un joc sportiv in VR fata de un abonament lunar sau anual scump la sala. Plus ca distractia e cu atat mai faina cu cat unele lucruri chiar nu se pot intampla in realitatea imediata.


Pentru sportivii impatimiti am ales 2 jocuri care pompeaza adrenalina, pun sangele in miscare si chiar mintea la contributie pentru a ajunge la finalul probei. Carve Snowboarding e exact ce spune titlul - o placa de snow virtuala pe care te poti plimba linistit in modul Freestyle sau poti sa iti incerci partea competitiva cu Time Attack, totul intr-un peisaj montan luat din vederile trimise din Elvetia. Mai fain e ca cei care sufera de rau de miscare pot incerca aceasta experienta, trick-urile diferite putand fi realizate fara vreo senzatie dubioasa.




Pentru alti amatori de adrenalina si senzatii tari recomandam The Climb. Daca va place ideea de bouldering, moutain climbing, alpinism, asta e jocul potrivit pentru ca provocarile sunt pe masura, locatiile alese pentru dezvoltarea experientei fiind din lumea reala. Si pe langa acele provocari de infrastructura, jocul mai arunca si cate un factor disruptiv, ca sa nu deveniti prea comozi in drumul vostru catre punctul cel mai inalt.


Cei care prefera miscare mai putina, dar cu rezultate serioase au 2 variante la dispozitie: Walkabout Mini Golf si ForeVR Bowl. Nu mai trebuie sa rezervati o pista la sala de bowling, o aveti direct in sufragerie si, in plus, o puteti transforma in ce vreti voi - pista pe luna, in sala traditionala, cu bile colorate dupa pofta inimii. Pentru golferi, fara abonament la club si echipament scump, avem 70 de gauri de atins, fara sa conteze ce handicap aveti la acest sport. Pasionatii adevarati pot investi si bani in DLC-uri, acesta fiind disponibile constant in platforma.


Iar daca vreti sa jucati in mai multi, recomandam noul lansatul Nock, care deja strange fani. Scopul e sa trimiteti o mare minge de fotbal in poarta adversarilor folosind, culmea, arcul si sagetile. Nock strange fani pentru ca e nevoie de un pic de strategie, in ciuda scopului simplu, si de comunicare intre jucatorii aceleiasi echipe.

bottom of page