top of page
Search

Da-te cu placa in cea mai tare experienta de VR

O fi vara si nu mai e zapada decat pe vreun ghetar alpin, insa amatorii de snowboarding & powder pot incerca acum Carve Snowboarding, cea mai noua experienta de VR disponibila pe Oculus Quest.


Fanii sportului cu placa pe zapada au de unde alege - de la modul de plimbare pana la cel de Time Attack, unde terminatul cursei sta sub presiunea timpului. Calatoria cu board-ul in realitatea virtuala incepe de la cabana, unde jucatorul isi poate customiza toate accesoriile, inclusiv culoarea manusilor si poate alege placa pe masura skill-urilor, Atentie, unele placi sunt special gandite pentru Time Attack, pentru viteza, in timp ce pentru Freestyle au mai mult control.




Si daca va intrebati cum va dati cu placa in VR, aflati ca e foarte simplu - totul se bazeaza pe miscarea mainilor - pentru a te misca stanga sau dreapta, misti bratele inainte sau inapoi, iar pentru a sari, doar ridici mainile in aer. Odata aflat in aer, poti apuca placa si face o multime de trick-uri pe care poate in realitatea curenta n-ai avea nici curaj, nici suficienta experienta pentru a le incerca. Carve Snowboarding ofera o multime de peisaje de plimbare, dar si obstacole de snow park, precum cutii sau rails. Snowboarderii infocati au dat deja 5 stele acestui joc, pentru ca miscarile devin naturale odata ce incepi sa te obisnuiesti cu ele, iar pentru un boarder pasionat de ore in sir petrecute pe zapada, powder virtual nu e cu nimic diferit.

bottom of page