top of page
Search

Joaca hochei cu Oculus Quest

Dorinta de a face sport in VR ii mobilizeaza pe creatorii de aplicatii, iar acum avem inclusiv hochei pe lista de activitati care pot fi incercate pe Oculus Quest.


Hochey VR este numele aplicatiei care permite jucatorilor sa traga la poarta si sa vada daca puck-ul intra. Aplicatia nu simuleaza o intreaga partida de hockei, insa le permite celor care vor sa isi testeze skillurile de tintas sa vada cum s-ar descurca.


Producatorul aplicatiei insa a mers pana la urmatorul nivel si le ofera pasionatilor posibilitatea de a lovi la poarta cu o crosa adevarata printr-un sistem care se ataseaza controllerului de la Oculus Quest. Perifericul intitulat Realstick e foarte simplu de atasat controllerului si va ajuta jucatorul in a-si modela mai bine jocul si tintirea. Ar putea fi cu adevarat folositor celor care sunt pasionati sau jucatori si vor sa incerce si in alta parte decat pe gheata sau pe iarba o serie de lovituri spre poarta. Evident, Oculus Quest nu este singurul headset de VR care are periferice disponibile, insa dezvoltarea acestora arata ca exista o piata pentru asa ceva si ca jucatorii de realitate virtuala isi doresc sa experimenteze cat mai mult si sa aiba experiente cat mai aproape de realitatea imediata. Iar cu acest Realstick, experienta Hockey VR devine una dintre cele mai apropiate de realitate.




Aplicatia permite jucatorilor sa aleaga dintre cateva medii de joc precum Small Town Hockey Arena, Mountain Ice Rink sau Forest Night Rink, cu alte cateva modalitati de joaca disponibile. Target Practice e cel mai bun de incercat, pentru ca permite jucatorului sa incerce o lovitura la poarta din mai multe unghiuri disponibile, iar acuratetea loviturii e cea care face diferenta la punctaj. Pentru cei care se simt in forta, o partida impotriva portarului de inteligenta artificiala e provocarea cea mai buna. Si chiar daca e un joc solo, asta nu inseamna ca nu dispune si o de tabela de marcaj unde jucatorii pot tine scorul sa vada cine s-a descurcat cel mai bine.

bottom of page