top of page
Search

Joaca baschet in VR cu Gym Class

Gym Class e aplicatia care te aduce din sufragerie direct pe terenul de baschet, iar acum are un parteneriat cu NBA ca jucatorii sa poarte echipamentul oficial al echipelor din National Basketball Association.


Fanii baschetului vor putea sa isi imbrace avatarurile virtuale in culorile echipelor preferate din VR si sa isi puna pe tricou numere legendare ca 23, 32, 6, 24 sau 30, oferind astfel o noua modalitate de interactiune printre cei care se joaca. Ce mod mai bun de a da startul unei conversatii sau unei partide unu-la-unu decat cine a a fost cel mai bun - numarul 23 sau numarul 24?


Gym Class nu e deloc o aplicatie noua in shop-ul Quest, fiind una dintre cele mai apreciate si cu cele mai multe review-uri datorita modalitatii de joc care urmareste miscarile jucatorului, felului in care acestia interactioneaza in app si cat de realist reproduce in lumea avatarului miscarile din lumea reala. Aplicatia are moduri diferite de joaca, 1v,1, 2v2, 3v3 si chiar iti poate cauta un competitor pe masura. In app exista posiblitatea de a te juca pe terenuri publice, cu alti jucatori din lumea intreaga, varianta de multiplayer sau botplayer, multiplayer online, terenuri de joc private si, evident, mandria fiecarui jucator - statistici de tot felul. Pentru cei pasionat de NBA, bundleul care va include toate cele 30 de echipe din liga americana de bashet va fi disponibil in curand si va costa 20 de dolari.
Gym Class face parte din multele jocuri gandite pentru a face sport sau miscare in VR. Desi spatiul sufrageriei, spre exemplu, e limitat, asta nu inseamna ca aplicatii precum Beat Saber nu reusesc sa scoata untul din utilizatorii care merg pe modulul Expert+ si aleg piesele cele mai dificile. Alte aplicatii destinate sportului sunt Supernatural si chiar franciza Les Mills a dezvoltat un mod VR pentru cei obisnuiti sa lucreze in stilul acesta.3 views0 comments

Comments


bottom of page