top of page
Search

Gateway VR Studio se redeschide

Vestile bune vin pentru cei care le asteapta! Incepand cu 5 mai Gateway VR Studio se redeschide si isi asteapta cu drag pasionatii de realitate virtuala inapoi la joaca.


Daca ai incercat deja realitatea virtuala si vrei sa vezi cum e intr-un spatiu special gandit pentru asa ceva, cu headseturi performante si cu o multime de alte aplicatii la dispozitie, atunci te asteptam la Gateway VR Studio in Strada Lipscani 30 - 34. Astfel, toti cei care si-au comandat un set de joaca Play at Home in perioada 26 aprilie - 26 mai vor primi automat un voucher de o ora de distractie in realitatea virtuala la studio.


Pe langa aplicatiile pe care le-ati testat deja cu headsetul Oculus Quest, la Gateway VR Studio gasiti o multime de alte aplicatii gandite pentru alte platforme de joaca sau pentru multiplayer. Puteti incerca jocuri speciale create de Ubisoft precum Escape The Lost Pyramid, Beyond Medusa's Gate, Prince of Persia: The Dagger of Time, precum si jocuri de tipul escape room by ARVI VR si chiar cinema in VR!

13 views0 comments
bottom of page