top of page
Search

Facebook anunta primul Oculus Quest Showcase



Facebook a inceput sa investeasca destul de mult timp si energie in Oculus Quest si dupa ce saptamana trecuta am avut un eveniment dedicat celor care vor sa se familiarizeze cu headsetul, saptamana aceasta avem si un showcase.


Oculus Quest Showcase e primul eveniment de genul acesta si va avea loc pe 21 aprilie, ceea ce in ora locala a Romaniei inseamna deja 1 noaptea intre 21 si 22 aprilie. E un eveniment de la care fanii realitatii virtuale spera sa afle ca se vor mai lansa jocuri deja favorite ale player-ilor in VR. Zvonuri sunt destule si includ chiar si o varianta Assassin's Creed in VR, insa ramane de vazut. In plus, sunt asteptate noutati despre experiente care deja se pot testa pe Oculus Quest, precum Pistol Whip, Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge sau Lone Echo II.


Sefii de la Facebook pe dezvoltare au vorbit deja despre Oculus Quest 2 intr-un interviu si considera ca acest headset este cea mai buna varianta de a accesa realitatea virtuala si a avea o experienta faina. Nu zic deloc rau, pentru ca spre deosebire de alte casti sau ochelari de realitate virtuala, Oculus Quest nu are nevoie de un PC care sa ruleze aplicatiile, aceasta casca e independenta, continutul fiind urcat direct in drive-ul headsetului.


In plus, tot mai multe experiente clasice ajung in realitatea virtuala si, implicit pe Oculus Quest. Cea mai recenta veste ne spune ca vom putea testa si Resident Evil pe produsul celor de la Facebook, iar experientele noi nu inceteaza sa apara. Daca va place ideea de joaca in realitate virtuala sau doar vreti sa vedeti care e treaba cu acest trend, trebuie doar sa faceti o rezervare la noi, distractia e garantata.

bottom of page