top of page
Search

Facebook anunta o multime de jocuri noi si aplicatii pentru Oculus Quest 2


Dupa cum v-am anuntat, in urma cu cateva zile a avut loc un Showcase pentru Oculus Quest in care Faceobok a venit cu cateva anunturi asteptate de fanii headsetului si ai realitatii virtuale.


Stiam deja ca Resident Evil 4 va veni in VR in exclusivitate pentru aceasta platforma, iar printre anunturile care au completat aceasta poveste este capabilitatea de teleportare in joc si faptul ca armele vor putea fi tinute pe corp. In plus, toate detaliile legate de sanatate si munitie disponibila vor fi puse pe un ceas, idee cu care jucatorii Arizona Sunshine sunt deja familiarizati.
Fanii Star Wars au primit si ei vesti bune pentru ca a partea a doua a Tales from the Galaxy's Edge va fi lansata candva anul acesta. Creatorii jocului nu au dat prea multe detalii, doar au anuntat prezenta unui nou personaj, Dok-Ondar, vizitator din Den of Antiquities, al carui rol in poveste inca nu il stim.


Lone Echo II a fost si el confirmat pentru lansare in vara acestui an. Important de stiut este ca si atunci cand va aparea va fi disponibil pentru vechiul Oculus Rift, iar jucatorii care detin Quest il vor putea accesa prin intermediul Link. Lone Echo II continua povestea capitanului Olivia Rhodes si al androidului sau loial, Jack, ajunsi acum in secolului 26. Despre acest joc, creatorii sai au spus ca vor continua sa exploreze relatia dintre capitan si android, oferind posibilitatea jucatorilor sa creeze noi relatii cu noi personaje.Cei care se dau in vant dupa shootere nu au fost uitati pentru ca Pistol Whip da startul unei noi campanii - Smoke & Thunder, care pare ca ar avea actiune plasata in Vestul Salbatic. La fel ca originalul, actiunea va fi plasata in cinci scene (stagii) in care va fi implicata si o pereche de surori. Odata cu aceasta noua poveste va fi lansat si update-ul Concierge pentru versiunea originala, pe care fanii il tot asteapta de ceva vreme, fiind anuntat inca de anul trecut. Concierge va aduce cu sine combinatii aproape infinite de arme si modifiers, pe langa posibilitatea de a intra in competitii multi-platforme.


Amatorii de mistere, spioni si escape rooms au fost si ei inclusi in lista de anunturi, pentru ca I Expect You to Die 2: The Spy and the Liar ajunge in realitatea virtuala. Anuntul despre continuarea jocului a aparut de ceva vreme, dar producatorii nu au vrut sa divulge si platformele pe care va fi disponibil. Luand in considerare succesul de care aceasta experienta s-a bucurat pe Oculus, era normal sa fie inclusa si continuarea, care va duce povestea mai departe de unde a ramas in jocul initial. Agentul secret in pielea caruia intrati va avea si mai mult misiuni impotriva lui Dr. Zor si Zoraxi, puzzleuri si mai grele si noi locuri de explorat.


Star Wars nu este singurul film care a ajuns de pe ecran in VR, o soarta similara avand si The Walking Dead. Dupa lansarea modului The Trial Horde avem si o continuare - The Walking Dead: Aftershocks, in care vor exista noi misiuni si noi tooluri de supravietuire, iar campania va fi accesibila celor care au terminat jocul anterior.Pe langa acestea, fanii jocurilor si experientelor de realitatea virtuala se vor putea bucura de After the Fall, Carve Snowboarding, Warhammer 40,000: Battle Sister si The Climb 2, care vine cu noi provocari chiar si pentru cei mai experimentati alpinisti.

Comments


bottom of page