top of page
Search

Dezlantuie artistul din tine cu Painting VR

Oculus Quest nu duce lipsa deloc de aplicatii in care flow-ul creativ sa se manifeste, insa noi va propunem una noua - Painting VR.


Aceasta e o nou simulator de pictura care ofera o multime de posibilitati, de pensule, de modalitati de colorare, insa fara vreun buton de "undo", fix ca in viata reala. Diferenta fata de alte aplicatii similare e ca reuseste sa mimeze foarte bine tusele de pensula, de creion sau de vopsea in general, exact cum s-ar simti daca ati pune culoare pe panza sau alta suprafata. Cei care au testat deja aplicatia Painting VR au apreciat faptul ca se apropie de o experienta reala in interactiunea cu panza, cu pensulele care se indoaie exact asa cum ar face-o in viata reala sau cum se scurge vopseaua din tubul de grafitti.
Painting VR este inca la inceput, dar producatorii promit noutati in urmatoarele luni precum un set imbunatatit de pensule, un mod zero-gravitatie, suport multiplayer si noi medii de lucru. Aplicatia numai buna pentru artisti face parte dintr-o categorie in care se mai regasesc Tilt Brush, Kingspray sau Gravity Sketch, toate gandite pentru a lasa inspiratia artistica sa curga si sa se manifeste pe panza virtuala.

Comments


bottom of page