top of page
Search

Cea mai populara platforma de fitness ajunge in VR

Fitness-ul in realitatea virtuala nu mai e de la o vreme ceva nou si nemaiauzit, asa ca nu e deloc surprinzator ca cea mai populara platforma de fitness din lume, Les Mills, adauga VR-ul pe lista sa de streaming. Les Mills are peste 140 de mii de antrenori certificati la nivel mondial, se afla in peste 100 de tari si detin peste 20 de mii de cluburi in toata lumea. Programele lor de fitness, unele tinute de fosti sportivi de performanta cunoscuti sunt urmarite de mii de oameni si au la fel de multi participanti - evenimente live, streamuri live, propria lor platforma de streaming. Acum ajung si pe Meta Quest/Oculus Quest.


Spre deosebire de alte aplicatii de fitness in VR, Les Mills se va concentra pe un program intens, Bodycombat, care include elemente din artele martiale pentru antrenamente eficiente. Nu doar ca se vor folosi miscarile din box, dar si eschive, genuflexiuni, si, cu ajutorul controllerelor, inclusiv lovituri de genunchi vor putea fi aplicate si vor ajuta si la exercitiul membrelor inferioare.

Fiecare dintre aceste antrenamente e disponibil pentru diferite durate de timp, de la jumatate de ora la 55 de minute, cu diferite medii inconjuratoare imersive, care sa creeze un mod gata de antrenament, asociat cu muzica gandita special pentru genul acesta de exercitii.


Les Mills este considerat unul dintre cei mai buni antrenori de atletism din lume si a fost, la randul sau, sportiv olimpic, iar antrenamentele sale sunt gandite ca fiecare dintre cei care se alatura sa poata obtina cele mai bune rezultate.


Les Mills Bodycombat va fi disponibil din luna februarie pentru Oculs Quest la pretul de 30 de dolari, iar pentru viitor deja se lucreaza la un plan de abonamente care sa includa si mai multe antrenamente si chiar moduri multiplayer pentru adevaratii entuziastia ai fitness-ului. Daca va pasioneaza deja ideea de sport in VR, exista deja si alte aplicatii care fix cu asta se ocupa, precum Supernatural VR, BoxVR, iar pentru cei care prefera lucruri mai simple, exista inclusiv posibiltatea de meditatie.

Comments


bottom of page