top of page
Search

Mediteaza in realitatea virtuala

Nu mai e deloc un secret ca realitatea virtuala se preteaza la aproape orice activitate, iar meditatia e una dintre acelea. Guided Meditation VR este aplicatia potrivita pentru cei care vor sa isi regaseasca linistea interioara si calmul.


Aplicatia exista inca in 2016 cand a aparut pe originalul Oculus Go, insa acum a devenit disponibila si pentru cele doua versiuni de Oculus Quest. Guided Meditation VR pune la dispozitie peste 30 de ore de meditatie si peste 40 de medii care imbie la relaxare cu soundul potrivit.

Printre mediile disponibile se regasesc plaje linistite, paduri scoase din basmele fermecate sau jungle paradisiace, iar meditatiile includ teme foarte actuale pe care multi dintre cei care apeleaza la aceasta tehnica incearca sa le rezolve: stari anxioase, depresive, rezilienta, insomnii sau chiar zen.Guided Meditation VR este genul de experienta care permite customizarea in totalitate a mediului imersiv, tocmai pentru ca incearca sa ajute la managementul unor probleme care se pot dovedi dificile. Astfel, utilizatorii au la dispozitie o banca de peste 300 de track-uri audio, pot apela la meditatie asistata, inconjurati doar de sunetele naturii si pot sa isi si contorizeze timpul petrecut meditand cu ajutorul unui timer.


Cubicle Ninja, developerii aplicatiei au anuntat ca aceasta va primi updateuri gratuite in fiecare luna, acestea incluzand noi medii si locatii pentru meditatie.

Comments


bottom of page