top of page
Search

Cel mai votat joc de pe Oculus Quest ajunge si in magazinul oficial

Beat Saber are motive sa se teama. Pentru cei care sunt deja pasionati de realitate virtuala sau la curent cu noutatile din domeniu, nu e deloc vreun secret ca Beat Saber e jocul care nu doar ca a fascinat si ambtionat o planeta intreaga, dar care a avut si super multe reviews, voturi si achizitii.


Insa aplicatia muzicala e pe cale sa isi piarda locul de frunte in clasament din cauza lui Gorilla Tag. Peste 4, 5 milioane de jucatori au incercat senzationala aplicatie, care pana de curand a fost disponibila doar in Oculus Quest Lab, nu si in magazinul oficial. Chiar si asa, asta nu i-a impiedicat pe entuziastii VR sa incerce sa urce in pomi, sa se plimbe, sa urce pe stanci si sa sara de pe o creanga pe alta in Gorilla Tag. De altfel, aplicatia pare sa fie locul de intalnire al copiilor, tinerilor in cautare de senzatii care sa ii puna in miscare sau adultilor care vor sa inteleaga care e treaba cu VR-ul.


Gorilla Tag e un locul in care iti fac imediat prieteni, gata sa te ajute sa inveti sa te cateri, sa sari si, in principiu, sa fi o gorila prietenoasa si activa in lumea virtuala. Desi se afla bine ascunsa printre categoriile jocurilor aflate in development in Oculus Quest Lab, Gorilla Quest are peste 46.000 de mii de reviews, mai mult decat Beat Saber, cel mai popular joc de VR de cativa ani incoace. Popularitatea jocului se datoreaza in primul rand aplicatiei TikTok, care reuseste sa faca cunoscute jocuri, piese, artisti sau tot felul de challenges. In plus, ajuta si faptul ca e complet gratuita, alaturi de un alt favorit al copiilor, Rec Rooom.
Insa, vestile bune nu se opresc aici. Luna aceasta, mai exact pe 15 decembrie, Gorilla Tag va fi lansat oficial in magazinul Oculus Quest, ceea ce mai mult ca sigur nu va face altceva decat sa ii creasca in popularitate. Daca vreti sa incercati, aplicatia este disponibila si pentru PC VR, asa ca nu doar cei care au un headset Meta pot afla cum e sa fii o gorila simpatica in realitatea virtuala.

コメント


bottom of page