top of page
Search

Among Us VR a vandut peste un milion de copii

Utilizatorii de VR se pare ca sunt fani ai jocurilor colaborative, care pun mintea la incercare si care nu se bazeaza pe o grafica uimitoare pentru a impresiona. Astfel, Among Us VR a ajuns sa vanda peste un milion de copii pe toate platformele de realitate virtuala unde este disponibil.


Daca inca nu stiti ce este, Among Us VR este varianta in realitatea virtuala a jocului lansat in urma cu cativa ani in care scopul principal este descoperirea sabotorilor de la bordul unei nave spatiale si supravietuirea. Jocul pune intuitia la incercare, caci orice alt personaj poate fi un sabotor asasin, invita la colaborare intre co-echipieri si, in final, creeaza buna dispozitie, caci pana si jucatorii omorati de rau-voitori pot ramane in aplicatie pe post de fantoma ajutatoare.




Among Us VR a fost lansat in 2020, iar anul trecut, in 2022, a venit si cu versiunea in VR, iar succesul a fost imediat. Entuziasmul pe care l-a creat in jurul sau a convins utilizatorii de VR sa il incerce si sa se inscrie la pre-sale inca de cand a fost anuntat. Aparut in noiembrie 2022, Among Us a atins milionul de copii in 10 saptamani de la lansare si pentru a continua succesul platformei, va deveni in curand disponibil si pe PSVR 2. In plus, echipa de developeri nu se opreste aici, pentru ca pregatesc noi harti, un lobby redesenat si cateva facilitati de accesibilitate.


Jocul ne-a pasionat si pe noi de cand s-a lansat si ne numaram clar printre cele 44.000 de jocuri zilnice numarate de developeri. Among Us VR nu este singura aplicatie cu peste un milion de copii vandute, Beat Saber s-a bucurat de acelasi succes si ramane, in continuare, una dintre favoritele publicului si care continua sa ofere noi provocari muzicale. Similar, si partea intai a celui mai apreciat joc din 2022, Moss, a ajuns la cifre asemanatoare.

bottom of page