top of page
Search

Am inchiriat casti VR - ce jucam?

Daca tot ati facut pasul cel mare si ati ajuns sa va jucati in realitatea virtuala, haideti sa vedem si ce va puteti juca. Mai jos avem o lista de jocuri pentru fiecare gust si placere - jucator incepator sau gamer impatimit, la prima experienta in realitatea virtuala sau deja expert al castilor pe ochi si as in manuirea controllerelor.


Shootere de tot felul

Arizona Sunshine e unul dintre jocurile favorite in realitatea virtuala. Hoardele de zombies te vor ataca si speria din toate partile, dar trebuie sa fii puternic/a si stapan/a pe situatie. Nimic nu iti va sta in calea salvarii din fata atacatorilor intorsi la viata. In plus, daca sunteti 2 sau 4, puteti juca in sistem multiplayer.


Drop Dead: Dual Strike e tot din seria de hacuit tot ce ne ataca, numai ca armele folosite nu se mai rezuma doar la pistoale si pusti, ci mai ai si cate un topor, furca, tot ce gasesti prin jur si poate sa dea damage maxim la zombies si alte creaturi. La fel, se poate juca in echipa daca vreti sa fiti dream team in lupta cu the undead.


Daca nu sunteti la primul contact cu realitatea virtuala, cu siguranta ati auzit de Superhot VR in care, in general, arunci toata strategia de lupta pe geam si te arunci cu tot ce ai pentru supravietuire.


Escape Room & Mystery

Genul acesta de jocuri sunt favoritele tuturor, pentru ca pun mintea la contributie cu tot felul de puzzleuri mai mult sau mai putin complicate.

The Room VR: A Dark Matter te va duce in lumea inceputului de secol XX, in Londra, unde va trebui sa rezolvi mistere care se intampla la granita dintre realitate si iluzie.

Daca iti place cu mister si spioni, atunci intra in pielea lui James Bond cu I Expect You to Die. Accentul englezesc, misterul, deghizarile, totul intr-un joc pentru supravietuire. Bond...James Bond.

Adrenalina pura

Iti place cu batai rapide de inima si actiune? Atunci ai de unde alege: da-te pe rollercoastere super tari in Epic Roller Coaster, tine-te bine de casca si arunca-te in lumea Rush sau infrunta-ti cele mai nasoale frici in Face Your Fears.

Daca iti place sa dansezi si iti lipsesc serile din club, te provocam sa ne arunci in aer punctajul la Beat Saber sau Oh Shape. Iti garantam ca va deveni noua ta adictie in materie de jocuri si mai face si un pic de miscare.


Tu n-ai inchiriat inca un set de realitatea virtuala? Vrei sa incerci pentru ca ai epuizat toate optiunile?Contacteaza-ne si fa o rezervare, de restul ne ocupam noi.

Comments


bottom of page