top of page
Search

Adio plictiseală - joacă-te în realitatea virtuală!

Updated: Mar 31, 2021

Nu mai găsiţi nimic bun de văzut pe Netflix, afară vremea e prea urâtă pentru o plimbare şi restricţiile ne ţin mai mult în casă decât pe la munte.

Scapă de plictiseală cu ajutorul realităţii virtuale! Play at Home îţi pune la dispoziţie headseturi de realitate virtual Oculus Quest 2 pentru ca voi să vă puteţi distra într-o serie de provocări cool, la finalul cărora toţi sunteţi câştigători. Bine, cel cu punctajul cel mai mare e şeful la câştigători.


Mai pe larg, ce e cu realitatea asta virtuală şi cum o să vă simţiţi voi bine? Simplu: rezervă două, trei, patru, până la opt căşti de realitate virtuală cu jocuri sau aplicaţii care vă vor purta în lumi noi şi vă vor oferi o mulţime de provocări. Puteţi să împuşcaţi zombies în Arizona Sushine sau Drop Dead: Dual Strike, puteţi să vă bateţi în cea mai tare competiţie de coordonare pe muzica - Beat Saber, sau puteţi încerca să ţineţi piept hoardelor de monştri şi de orci în Elven Assassin. Dacă nu vă place ideea de multiplayer şi mai degrabă fiecare în lumea lui virtuală, atunci vă recomandăm experienţe pline de adrenalină ca Rush VR, Richie's Plank Experience sau Face Your Fears.


Fanii Star Wars nu au fost uitaţi şi pot intra în universul lui Luke Skywalker în Vader Immortal sau Star Wars - Tales from the Galaxy's Edge, în timp ce pasionaţii de artă îşi pot manifesta talentul artistic în Tilt Brush.


Câteva ore de joacă în realitatea virtuală sunt ideale pentru un weekend mohorât sau lipsit de idei şi în care nu vreţi să ieşiţi din casă. Tot ce trebuie să faceţi e o rezervare pe site-ul nostru, iar de restul ne ocupăm noi. E genul de experienţă pe care îţi vei mai dori să o repeţi - distractivă, pune sângele în mişcare, creierul la treabă, iar distracţia e garantată. Cea mai bună metodă de a scăpa de plictiseală şi de a uita un pic de haosul în care trăim zilele acestea.


Hai la joacă!

bottom of page