top of page
Search

A Fisherman's Tale vine cu partea a doua

Jocul care in 2019 a castigat premiul pentru VR Game of the Year la VR Awards revine anul acesta cu partea a doua. Un favorit al jucatorilor, care au apreciat game-play-ul, povestea, dar si puzzleurile de rezolvat, A Fisherman's Tale se intoarce cu o continuare pe toate platformele de realitate virtuala importante.


Another Fisherman's Tale aduce o noua poveste, inca o serie de puzzleuri care pun mintea la incercare, vor permite utilizarea propriului corp si chiar folosi propriile membre pentru a putea progresa in joc.


"Descopera adevarul intr-o calatorie care te poarta prin locuri superbe si unice. Pregates-te pentru o aventura captivanta in realitatea virtuala care nu seamana cu nimic altceva." ne spune introducerea noului episod. In caz ca nu va mai aduceti aminte, A Fisherman's Tale ne pune in pielea pescarului Bob, care traieste o viata izolata intr-un far. In Another Fisherman's Tale, vom fi pusi de aceasta data in locul Ninei, fiica sa, si vom avea o serie noua de puzzleuri de rezolvat.




Daca la primul episod criticii au comentat ca jocul dureaza prea putin, undeva la o ora, se pare ca pentru continuare echipa de developeri a tinut cont de aceste aspecte si ne ofera un gameplay de cinci- sase ore in care vom incerca sa rezolvam noi mistere.


Pe langa premiul pe care l-a luat, A Fisherman's Tale e si un joc foarte apreciat, fiind in topul utilizatorilor de pe Steam si Meta Quest.

bottom of page