top of page
Search

Meta incurajeaza jocurile multiplayer online cu un nou concept

Cine mai tine minte serile de LAN party si le duce dorul are posibilitatea acum sa le retraiasca. Un nou concept lansat de Facebook/Meta a fost lansat fix pentru a incuraja joaca in realitate virtuala online, multiplayer si concomitent.


Quest Night este titlul noului concept lansat de Meta si va avea loc in fiecare saptamana, martea, compania incurajand jucatorii sa se intalneasca online pentru partide multiplayer pe stil vechi. Daca in trecut era nevoie de o retea si cateva calculatoare pentru o joaca multiplayer pe bune, acum tot ce e necesar e un headset Quest si timp suficient intr-o seara de marti pentru a testa tot felul de aplicatiii VR multiplayer alaturi de prieteni sau, de ce nu, strainii din metaverse.


E evident ca Meta isi doreste sa incurajeze achizitia de jocuri, dar mai ales de headseturi Oculus Quest, insa genul acesta de experiente sunt cele mai potrivite pentru cei care vor sa comunice, sa se relaxeze sau sa puna la incercare spiritul competitional. In plus, e o modalitate ideala de a tine legatura cu cei aflati la distanta, pentru ca Oculus nu ofera doar jocuri ci si platforme de socializare.
Noi v-am recomandat deja o serie de jocuri multiplayer numai bune de incercat, printre care Echo Arena sau Horizon Worlds, dar merita inclus si Zenith: The Last City, un massive multiplayer online game gandit special pentru headseturile de VR.

13 views0 comments

Comments


bottom of page