top of page
Search

Cele mai tari jocuri multiplayer pentru Oculus Quest

Updated: Feb 8, 2022

Daca va place realitatea virtuala, cu siguranta vreti sa va jucati si cu altii. VR-ul nu e diferit de alte platforme, asa ca sunt o multime de aplicatii care permit distractia in multiplayer. Mai multi jucatori, more fun si mai multe sanse de castig.


Pentru pasionatii de jump-scares recomandam Arizona Sunshine. Nimic nu intrece o sesiune de impuscat zombies la comun, back to back, sub soarele arzator al Arizonei. Cine tipa cel mai putin cand e atacat de hoardele de undead e oricum castigator.
Population:One e un joc tipic de battle royale in care iti iei prietenii de mana si incercati sa supravietuiti. Sarituri de pe cladiri, dusmani de evitat, cataratul pe tot felul de obiecte pentru a te salva sau a-i salva pe ceilalti, acest multiplayer are de toate.


Daca v-ati uitat la Star Trek cand erati mici si ati fi vrut sa fiti Picard sau Geordi La Forge, acum aveti sansa. Star Trek Bridge Crew va duce, asa cum spune si numele, pe puntea lui Enterprise, unde trebuie sa invatati comenzile si sa raspundeti provocarilor pe care spatiul le are. Engage?


Creed: Rise to Glory e un joc de box, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te rezumi la personajele pe care le gasesti deja in aplicatie. Nu nu, intra online, alege pe cineva random sau chiar pe cineva de langa tine si da-i tare. Meciurile sunt intense, mai bune decat orice workout, dar deloc recomandate daca nu aveti suficient spatiu in jur sa va miscati. Plus, daca cineva e mai suparacios, poate nu ii dati prea tare.


Beat Saber e favoritul jocurilor in VR, are incasari uriase si recunoastem ca ne-a cucerit din prima. Ce poate fi mai tare decat sa incerci sa lovesti toate cuburile, sa te feresti de peretii virtuali, totul pe ritmul muzicii alese de tine. Stim noi, fa asta cu inca cineva. Competitia devine brusc mai interesanta si jocul mult mai distractiv.
Eleven Table Tennis: daca iti place sa joci ping-pong, dar sufrageria nu e chiar locul ideal in care sa desfasurati o masa de asa ceva, incercati in VR. E la fel de competitiv si de interesant si perfect pentru cei care vor ceva mai light.


Cei care chiar vor ceva super chill, o activitate interesanta in realitatea virtuala, dar mai lipsita de adrenalina si efort fizic au optiunea unei partide de sah. Poate a trecut vremea serialului Queen's Gambit, dar provocarea oferita de aceasta deschidere ramane mereu la buna. Chess Club are avantajul unor medii imersive, iar piesele va vor incanta - se misca, se lupta si mor pe tabla, facand totul cu atat mai simpatic. De care ori nu ai vrut sa vezi cum si-ar lua-o un pion peste ochi?


Jocurile multiplayer sunt potrivite pentru o zi de relaxare cu prietenii sau chiar pentru o zi de Valentine's cand vreti sa stati in casa, dar sa faceti si ceva mai special. Realitatea virtuala nu cere skill-uri speciale, e distractiva, ofera chiar si provocari pentru cei care aleg nivelul de expert si ofera de fiecare data amintiri placute si experiente tari.

Σχόλια


bottom of page