top of page
Search

Intra in lumea Peaky Blinders in VR

Peaky Blinders a fost unul dintre cele mai tari seriale, personajele fratilor Shelby si ai familiei lor extinse, dusmani si aliati cucerind milioane de fani. Acum, acestia pot intra in lumea lor odata cu lansarea jocului VR Peaky Blinders: The King's Ransom.


Odata intrat in joc, sunteti in lumea Peaky Blinders, in care trebuie sa recuperati o servieta furata foarte importanta: Cutia Rosie a lui Winston Churchill care cuprinde documente cu numele tuturor agentilor secreti britanici aflati in misiune prin lume. Progresul jocului este liniar, aveti chiar si un jurnal in care sa tineti evidenta personajelor intalnite si care va permite sa creati un personaj pe gustul fiecarui jucator, cu o biografie diferita.




The King's Ransom reuseste sa surprinda cu succes atmosfera intunecata a orasului Birmingham al anilor 1920, iar feelingul de film cu gangsteri in care esti personajul principal te va urmari peste tot in joc. In plus, faptul ca Tommy Shelby si Arthur Shelby au vocile actorilor din filme (Cillian Murphy si Paul Anderson) ajuta la recreerea atmosferei din serial. Pe masura ce dusmanii se apropie si te inconjoara, fiecare are propriul sau interes pentru a pune mana pe servieta: bani, putere, dorinta de a submina tara. Impuscaturi, urmariri, pistoale si mitraliere, nimic nu lipseste din acest joc cu mafioti si alti baieti rai.


Peaky Blinders: The King's Ransom este inca un joc inspirat dintr-un serial de succes, cum e si cazul The Walking Dead: Saints & Sinners, Jurassic Park, Star Wars: Vader Immortal sau Stak Trek : Bridge Crew. De altfel, The Walking Dead sau Jurassic Park s-au

bottom of page