top of page
Search

Descopera un nou film Paper Birds pentru Oculus Quest, cu vocile lui Edward Norton si Joss Stone

Paper Birds este o experienta VR a carei parte a doua a fost indelung asteptata de fanii realitatii virtuale, iar acum este disponibila pe Oculus Quest.

Experienta partial interactiva a fost lansata inca din decembrie anul trecut, avand premiera la Bienala de la Venetia, iar in 2021 fiind prezentata si la Festivalul de la Film Tribeca. Paper Birds include vocile actorilor Edward Norton si Archie Yates si al cantaretei Joss Stone.




Paper Birds spune povestea lui Toto, un copil cu un talent muzical extraordinar, care trebuie sa infrunte o lume intunecata pentru a-si gasit sora rapita de niste umbre misterioase. In ajutorul lui se vor afla bunicii sai, Robert (interpretat de Edward Norton), un muzician devotat pe de-a-ntregul artei sale si Elsa (cu vocea lui Joss Stone), care si-a pus deoparte visele proprii de artista pentru familia sa. Pentru a patrunde misterele acestor lumi, Toto se va folosi de muzica, iar in momentul in care va ajunge sa confrunte umbrele, acestea isi vor dezvalui scopul mult mai profund.


Paper Birds este si experienta apreciata de critici, primind premiul Best VR Experience la Festivalul de Film de la Annecy si Jury Award for Storytelling la SXSW. Experientele de tip film interactiv in realitatea virtuala nu mai sunt o noutate, iar studiourile incearca sa vina cu povesti care mai de care mai interesante, cel mai recent exemplu fiind Madrid Noir.

11 views0 comments
bottom of page