top of page
Search

Urmareste un documentar cu David Attenborough pe Oculus Quest

David Attenborough e una dintre figurile cele mai cunoscute pentru pasionatii de natura si lumea inconjuratoare, fiind vocea din spatele multor documentare. Acum, unul dintre acestea ajunge si pe Oculus Quest, la mai bine de 10 ani de la lansarea sa oficiala.


First Life a aparut in 2010, iar acum a fost reimaginat pentru VR, alaturi de Meta si Alchemy Immersive cu Zoo VFX si 1.618 Digital. Documentarul nu are decat 11 minute, dar exploreaza fix momentele de inceput ale planetei noastre, cu creaturi ciudate precum Opabinai Anomalocaris si Hallucigenia, intr-un univers imersiv care ne duce mai aproape de momentul in care a aparut viata pe Pamant, acum 350 de miliarde de ani.


First Life nu este singurul documentar al lui David Attenborough care sa fie disponibil in realitatea virtuala, mai exista si Kingdom of Plants. Si acesta a fost lansat in urma cu cativa ani, respectivin 2012, insa inca de la inceput a fost filmat in 3D. Kingdom of Plants, o serie din 3 parti, ne arata ca viata plantelor e departe de a fi plictisitoare si lipsita de lucruri interesante, ci ca exista rivalitati, drame, aliante si chiar dusmani. Imersarea in aceasta lume a plantelor, la nivelul lor, in timpul lor ofera o noua perspectiva asupra regnului vegetal.


Daca vreti sa va bucurati de experienta First Life pe Oculus Quest, puteti incerca AICI, iar Kingdom of Plants e deja disponibil AICI.

Comments


bottom of page