top of page
Search

Testeaza-ti calitatile de tobosar in Smash Drums

Jocurile pe baza de muzica sunt printre cele mai populare, asa ca apar mereu noi variante de a testa ritmurile. Pentru cei pasionati de tobe si care ar vrea sa dea cu betele in ele si sa dea cu sete, atunci Smash Drums este aplicatia potrivita.


Jocul va fi lansata oficial in luna iunie pentru Oculus Quest, insa acum se poate testa in App Lab pentru cei care nu mai au rabdare. Jucatorii pot trece prin 21 de piese indie, o serie de medii destructibile in 360 de grade, tobele bune de batut venind din toate directiile. Mai mult, pentru cei care se cred super pregatiti, exista patru nivele de greutate, asa ca amatorii de dat cu putere sa sara sunetul din ele pot sa isi descopere noi abilitati de tobari. Jocul va fi atat single player, insa jucatorii vor putea sa concureze intr-un tabel Global Live Ranking ca sa se motiveze pentru perfectionare.



In plus, producatorii indie ai acestui joc anunta ca dupa lansarea oficiala vor adauga noi piese si medii de joaca gratuite, iar pentru cei mai pretentiosi vor avea si un DLC platit cu noi melodii si trupe. Daca va plac genul acesta de jocuri inseamna ca sunteti deja familiarizati cu Beat Saber, care e unul dintre cele mai bine vandute aplicatii de realitate virtuala pe orice fel de headset, fiind lider nu doar in vanzari cat si in preferintele publicului.

bottom of page