top of page
Search

Sniper Elite ajunge si in realitatea virtuala

Pasionatii de gaming probabil stiu deja de acest joc, iar acum dezvoltatorii au anuntat ca Sniper Elite va avea si o varianta de realitate virtuala, ce se va lansa pe 8 iulie anul acesta.


Pentru necunoscatori, Sniper Elite te pune in uniforma unui luptator din miscarea de rezistenta anti-fascista italiana, care are de dus la bun final o serie de campanii cu 18 misiuni cu scopul de a elibera Sicilia de sub jugul nazist. FPS-ul va fi lansat concomitent pe toate platformele de VR: Oculus Quest, Oculus Rift, SteamVR si PSVR.




Printre caracteristicile jocului se numara camera cu raze X, cunoscuta fanilor jocului, arme luate direct din cel de-al Doilea Razboi Mondial, o mare posiblitate de miscare si, evident, o pusca cu luneta pentru tintirea si eliminarea eficienta a adversarilor. Jocul a fost anuntat de acum 2 ani, iar gameplay-ul de promovare arata ca mai degraba o lupta pe fata in loc de miscarile ascunse si atente ale unui tragator de elita, dar ni se promite ca sunt incluse si posibilitati care pun in valoarea tragerea de elita.


Cum Sniper Elite VR mai are un pic pana cand va fi disponibil pentru joaca, noi avem la dispozitie o serie de alte shootere numai bune de incercat. Favoritul ramane Arizona Sunshise, intru distrugerea si invingerea hoardelor de zombies, dar si Elven Assassin, pentru armele medievale menite sa omoare orcii invadatori.

bottom of page