top of page
Search

Resident Evil 4 VR, cele mai rapide vanzari pe Oculus Quest

Resident Evil 4 VR a reusit performanta de a fi jocul care s-a vandut cel mai repede in istoricul Oculus Quest si e unul dintre titlurile cu cele mai multe ratinguri de pe platforma la doar cateva saptamani de la lansare.


Resident Evil 4 VR a strans peste 4200 de reviewuri de la utilizatori, insa e departe de ultra-favoritul Beat Saber, care este si cel mai bine vandut joc de VR de pana acum si are aproape 40 de mii de reviewuri de la jucatorii in VR. Meta/ Facebook au promovat intens aceasta noua lansare si se pare ca a functionat campania datorita vanzarilor foarte rapide pe care Resident Evil le-a adus, estimate undeva la peste 8 milioane de dolari.




Desi nu este o veste confirmata oficial, se pare ca in 2022 Resident Evil 4 VR va avea si un mod, Mercenaries, care deja a suscitat interesul fanilor, acesta fiind un bonus inclus in joc inca de aparitia sa initiala. In cadrul acestui mod, jucatorii sunt trimisi inapoi in cele mai bune runde ale RE pentru a lupta impotriva zombies contra-timp si chiar jocul din perspectiva altui personaj.


In ultima perioada mai multe jocuri clasice au fost aduse in realitatea virtuala - reinviind jocuri care au facut istorie printre gameri si in industrie. E un fenomen care a adus in VR GTA San Andreas, cel mai recent, dar si Skyrim, Medal of Honor: Above and Beyond sau chiar Sniper Elite. Unele dintre acestea, cum este Skyrim, au fost alese cele mai bune jocuri VR ale anului lansarii, experienta in VR fiind apreciata de cei care au jucat The Elder Scrolls in varianta PC. Seria Resident Evil nu era la prima testare a realitatii virtuale, lansand in urma cu cativa ani pentru PSVR Resident Evil Biohazard, care a avut suficiente jump scares pentru a-si justifica existenta in mediul complet imersiv.

bottom of page