top of page
Search

Plimba-te prin spatiu cu realitatea virtuala

Spacewalkers – Space Explorers: A Special Feature ofera posibilitatea uimitoare de a face o plimbare in spatiu cu ajutorul realitatii virtuale. Experienta a fost filmata pe Statia Spatiala Internationala cu ajutorul companiei tech Felix & Paul Studios si este cu adevarat incredibila.


Cei care au un headset Oculus Quest se pot bucura de Spacewalkers, un filmulet de 10 minute in care pot afla mai multe despre Statia Spatiala Internationala, experimentele stiintifice care au loc acolo, oamenii care lucreaza pe statie si, evident, explorarea spatiului din afara statiei. Ce e cu atat mai interesant este utilizarea unei tehnologii speciale de filmare in 360 de grade 3D, gandita pentru conditiile anormale de captare a imaginilor in mediul de deasupra planetei noastre.




In plus, chiar echipajul statiei spatiale a functionat in rolurile de regizor, operatori de imagine si actori ai seriei Space Explorers. Seria mai include si alte 3 episoade intitulate: Adapt, Advance, Unite si care sunt disponibile gratuit pe Oculus TV. De altfel, Unite este cel mai recent episod si ofera o perspectiva unica din exteriorul Statiei Spatiale Internationale, care se afla la 400 de kilometri deasupra Pamantului si care orbiteaza planeta de peste 15 ori pe zi. Iar daca v-a placut aceasta experienta, puteti incerca si Mission:ISS care va lasa sa va plimbati si sa explorarti in voi statie spatiala.

bottom of page