top of page
Search

Participa la un festival de muzica in VR

Rec Room, platforma de realitate virtuala care permite socializarea intr-un mediu construit chiar de utilizatori pregateste pentru acest weekend - 11 - 12 martie 2023, un festival de muzica, Rec Rocks.


Experienta imersiva va avea drept invitati artistii Tokyo Machine, Ethan Bortnick, Haven sau The Royal Foundry. Rec Rocks le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a explora scene virtuale aflate intr-un canion, dar sa si asculte piese noi ale headlinerului Tokyo Machine. Artistul s-a declarat foarte entuziasmat de showul in VR, mai ales ca a si testat aplicatia Rec Room inca de la lansare si i-a placut imersivitatea oferita de realitatea virtuala.“The first time I played Rec Room 6 years ago I was blown away by how immersive the games like laser tag and ping-pong could be”, said Tokyo Machine. “I’m super pumped to be a part of Rec Rocks and will be premiering a whole set of unreleased songs with a performance that will be unlike what my fans have seen before!”


Festivalul va avea acces gratuit pentru toti cei care isi doresc sa participe, va include merch exclusiv din partea artistilor si chiar standuri pentru Community Creators unde festivalierii vor putea sa cumpere merch si aplicatii pentru joc.


Saturday, March 11th


11 am PST - The Royal Foundry

12 noon PST - Akintoye

1 pm PST - Tokyo Machine

2 pm PST - Clinton Kane

3 pm PST - Suzy Shinn


Sunday, March 12th

11 am PDT - Suzy Shinn

12 noon PDT - Haven

1 pm PDT - Ethan Bortnick

2 pm PDT - Charlie Curtis-Beard

3 pm PDT - The Royal Foundry


Rec Room e una dintre aplicatiile favorite in realitatea virtuala, alaturi, spre exemplu, de Gorilla Tag, nu doar pentru elementele de joc si provocari, dar si pentru elementele de socializare si comunitatea, aducand impreuna o multime de pasionati sau curiosi de VR. Festivalurile in VR nu sunt deloc un lucru nou, le-am vazut intamplandu-se de cativa ani, iar nume precum Don Diablo, Billie Eilish sau Post Malone au avut concerte in realitatea virtuala.


1 view0 comments

Yorumlar


bottom of page